Ögonfransförlängning

Här på Aquaroom arbetar med vi med produkter från Luxurious Lashes och Lash for Lash. Produkterna är av högsta kvalitet och säkerhet. Fransarna är av syntet pga. Hygieniska skäl. Limmet vi använder är fri från latex och formaldehyd.

Ögonfransförlängning har blivit en av de mest populära skönhetsbehandlingar på salonger runt om i världen, och nu har Sverige hakat på trenden som växer storartat! Skälen till att det blivit så populärt är effekterna samt bekvämligheten man får av fransförlängningen.

Fransarna finns i olika kurvor, längd och tjocklek. Vi erbjuder klassisk fransförlängning och russian volyme.

Klassisk fransförlängning innebär att EN fransextensions appliceras på EN mogen naturlig frans åtskild från omkringliggande fransar för att inte störa fransarnas naturliga växt fas. Fransextension appliceras 1-2 mm från huden vilket gör att när din naturliga frans faller åker automatiskt din extension av. Val av fransar är individuellt beroende på kundens fransars förutsättningar.

Volyme Lashes eller russian volyme är den senaste metoden, som namnet säger kommer den från Ryssland. Även här finns olika längder och kurvor, med denna metod kan fransstylisten vara mer kreativ. Allt från dramatisk glamour till naturlig mascara effekt. Här sätts mellan 1-6 supertunna fransar på en naturlig frans, ska inte misstas för ”flares” som är färdiga knippen.  Precis som singels är metoden skonsam för fransarna. Det är mer krävande för fransstylisten att göra volyme-fransar.

Vem kan använda sig av ögonfransförlängning?

Svaret är ALLA som har egna naturliga fransar att sätta på. Fransförlängningen fyller många behov allt ifrån kunder som har glesa, ljusa fransar till de som av yrkesmässiga skäl inte får bära makeup t.ex. inom städ och sjukvård, för dig som besväras av eksem på ögonen när du använder makeup.  Kunder som vill ha långa, fylliga markerade ögonfransar varje dag och känna sig lyxigt fräsch!

För bästa effekt av din fransförlängning var noga med att följa fransstylistens skötselråd som du får efter behandlingen.

Välkommen!

www.luxuriouslashes.com
www.lashforlash.com

Ögonfransförlängningadmanv
  • 2
  • 3.3 K